23/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

День професійної підготовки у заступників командирів по роботі з особовим складом

На базі Навчального центру НГУ відбувся день професійної підготовки із заступниками командирів по роботі з особовим складом. Це час для кожного з них розширити свої світоглядні позиції щодо тем, які безпосередньо стосуються роботи по взаємодії із особовим складом, а також налагодження комунікації в колективі. На таких зустрічах відбувається обговорення важливих суспільно-політичних тем, проблемних питань, які зустрічаються в роботі та обмін досвідом щодо їх вирішення.

Як відомо, дискусія – один із найбільш конструктивних способів вирішення проблемних завдань, адже під час обговорення, кожен може висловити свою думки, а також аргументувати ту чи іншу точку зору. Ця зустріч – це ще одна можливість представити своє бачення того чи іншого проблемного питання, яке потребує колективного рішення.
Сьогодні заступники по роботі з особовим складом мали змогу поспілкуватися із новим заступником начальника Навчального центру по роботі з особовим складом підполковником Юрієм Лісняком.

«День професійної підготовки – це можливість для кожного з нас розшити свій світогляд та обговорити важливі питання, які потребують вирішення. Також ми можемо ділитися досвідом щодо вирішення проблемних питань. Я вважаю, що це хороша можливість для саморозвитку», – зауважив заступник командира по роботі з особовим складом капітан Віталій Ковбасюк.

Аліна СОЛОНЕНКО

Фото: Михайло ПРОКАЗЮК

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.