20/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Йосип Барабаш взяв участь у відкритті оновленої школи на Бущині


2 жовтня у селі Андріївка Буського району відкрили загальноосвітній навчальний заклад. У школі навчатимуться понад 200 дітей.

Участь у відкритті взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький, представники влади та громадськості. Серед почесних гостей – Йосип Барабаш, керівник ТзОВ «Золочівагробуд», організації, що виконувала будівельні роботи.

Ремонтувати навчальний заклад розпочали торік. Відтак, виконали внутрішні опоряджувальні роботи, замінили інженерні мережі, влаштували системи вентиляції та пожежної сигналізації. Цьогоріч роботи продовжили, зробили водопровід, каналізацію, насосну станцію.
Тепер це комфортна, тепла, з сучасними засобами школа. Для цих потреб  вдалося залучити з державного і обласного бюджету майже 5 мільйонів гривень, завершити роботи до початку опалювального сезону.  

– Я тішуся, що діти, які ходять до цієї школи, будуть вчитись у належних умовах.  Видно, що про них дбають і турбуються, – говорить Йосип БАРАБАШ. – Діти мають відчувати, що їх люблять, що про них дбають і створюють їм комфортні умови для навчання. Переконаний, що у стінах цієї школи вже навчається майбутній державний діяч, фаховий лікар, добрий і розумний вчитель.

– Сьогодні щасливий вітати гостей у стінах оновленої школи, – говорить директор НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Павло ТЕОДОРОВСЬКИЙ. – Всього цього б не відбулось вчасно, якби не фаховість та сумлінна праця будівельників. Тендер виграло ТЗОВ «Золочівагробуд», яким керує Йосип Петрович Барабаш. Це був дуже великий об’єм будівельних робіт і, як на мене дуже короткий час виконання – 9 місяців. Вусі роботи виконано вчасно, згідно з проектом. Дякую підрядній організації, дякую Йосипу Петровичу за фахове виконання, розуміння та допомогу нашому навчальному закладу.
Загальна вартість ремонтних робіт – понад 12 млн гривень. Це кошти ДФРР, обласного та місцевих бюджетів.
ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.