19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

ЛЮТУЄ СТИХІЯ. ПУНКТИ ОБІГРІВУ У ЗОЛОЧІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Шановні мешканці Золочівського району!
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівщини прогнозується випадання снігу до 20-30 см додатково, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Впродовж 11-15 лютого очікується суттєве зниження температури.
У зв’язку з обстановкою, що склалася на території області за наказом голови обласної державної адміністрації на період ускладнення погодних умов органи управління та сили цивільного захисту переведені до функціонування у режимі підвищеної готовності.
Звертаємось до населення та рекомендуємо:

  • без нагальної потреби утриматись від поїздок за межі місця проживання, а виїзд на особистому транспорті взагалі виключіть.
  • без нагальної потреби не виходити з будинків;
  • водіям бути уважними під час руху, за можливості рухатися в автомобілі тільки по центральних дорогах і шосе;
  • слідкуйте за повідомленнями органів влади та служб цивільного захисту про можливі обмеження руху на автодорогах області та погодні умови.

У зв’язку із погіршенням погодних умов та наближенням різких похолодань на території району організована робота стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги населенню.
З метою недопущення переохолодження людей наразі у населених пунктах району розгорнуто 35 стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги населенню.
Туди можуть звернутися усі, хто потребує допомоги, у тому числі й люди із транспортних засобів, що вимушено зупинились у снігових заметах чи на автомобільних дорогах. У таких стаціонарних пунктах можна зігрітися, перечекати хуртовину, випити гарячого чаю.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.