25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

У селі Червоне відбувся фестиваль пісні і танцю “Україно, ти для мене диво”

22 серпня 2021 року у селі Червоне Золочівської територіальної громади відбувся фестиваль пісні і танцю “Україно, ти для мене диво”, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Під час свята проходила акція «До твого серця Україно свою долоню прикладу», де кожен бажаючий зміг з допомогою фарби залишити на білому полотні свої вітання Україні у вигляді долоньки. На різних локація у центральній частині села проходили конкурси, ігри, забави, відбувались майстер-класи та виставки.

У концертній програмі брали участь місцеві колективи та запрошені гості. Урочистості святу додав виступ військового оркестру Навчального центру ім. В. Вишиваного Національної гвардії України під керівництвом майора Максима Городюка.

Серед поважних гостей фестивалю міський голова Ігор Гриньків, член Європарламенту від Уельсу Михайло Антонів, депутати Золочівської міської ради та виконавчого комітету.

Михайло Антонів поділився із присутніми спогадами і відчуттями, які він пережив у день проголошення Незалежності України 24 серпня 2021 року, перебуваючи на той час в Україні.

Ще однією родзинкою фестивалю пісні і танцю став виступ Народного вокально-хореографічного колективу “Викрутасики” (с. Словіта). У їхньому виступі було все: український запал, любов до танцю і України і цим вони запалювали усіх навколо.

Вечірню програму представляли талановита золочів’янка Анна Богачевська та кавер-гурт “Prime band” (м. Львів). Гості зі Львова додали чималого драйву до свята. Танцювали і підспівували усі, навіть ті.

Свято відбулось завдяки фінансовій підтримці фермерів Івана та Петра Кухарських, Миколи Адамика та Михайла Олексіва.

Організовували та надихали усіх до спільної праці староста села Леся Олексів та дирекція і весь педагогічний та учнівський колектив Червоненської школи.


ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.