19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Маємо честь захищати Україну: У Навчальному центрі відзначили кращих військовослужбовців

Напередодні Дня захисника і захисниці України, під час урочистостей були відзначені кращі сини і доньки нашої Батьківщини.

Начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик у своєму привітанні зауважив, що це свято сильних чоловіків та жінок, які стоять на обороні нашої Батьківщини і додав: « Дякую кожному хто не побоявся у складний для держави час, стати на захист Батьківщини та дати гідну відсіч ворогу.»

Слід зауважити що 14 жовтня також відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та день створення Української Повстанської армії, адже ще з козацьких часів цей день був святковим для кожного захисника Батьківщини.

«Маю за честь вітати військовослужбовців, які знаходяться тут. Дякую вам, захисники України, що ціною власного життя виборюєте нам можливість жити вільними та незалежними», – подякував воїнам голова Золочівської районної державної адміністрації Василь Маркевич.

Міський голова Золочева Ігор Гриньків наголосив: «Ви є прикладом для наслідування, дякую вам за стійкість, непохитність та самовіддану службу». 

Так під час урочистих заходів кращі військовослужбовці були нагороджені почесними відзнаками та грамотами. А за підсумками  результатів військово-спортивного комплексу найсильніші гвардійці отримали нагрудний знак «Воїн-спортсмен» І та ІІ ступеню.

Також сьогодні під час мітингу на площі Вічевій начальник Навчального центру Національної гвардії України вшанував полеглих захисників покладанням квітів до монументу В’ячеслава Чорновола.

Ми дякуємо кожному, хто захищав та продовжує захищати Батьківщину від окупантських посягань нашого північного сусіда!

І не забудемо нікого, хто віддав своє життя за нашу Україну.  Слава Воїнам України!

Михайло ПРОКАЗЮК

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.