25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

У Золочеві побили юриста міської ради. Зловмисник переховується! Всі – на віче!

 

4 листопада, у Золочеві місцевий бізнесмен Ігор Бартків вдарив юристку міської ради Христину Піддубну. Її госпіталізували з високим тиском до лікарні, повідомляє Zaxid.net.
Ігор Бартків ще чотири роки тому почав незаконне будівництво на центральній площі у Золочеві, пише Zaxid.net. Кілька років мерія судилася з Бартківим. Врешті у березні 2018 року суд заборонив підприємцю будуватися у центрі міста. Однак заборона суду для Ігоря Бартківа не стала завадою.
Сьогодні ж місцеві мешканці побачили, як незаконне будівництво відновилося і повідомили про це у міську раду. Аби перевірити інформацію на об’єкт вийшли головний архітектор Золочева – Роман Кушнір та юристка міської ради – Христина Піддубна. Ігор Бартків вийшов до них і вдарив жінку кулаком по обличчі.
Архітектор Роман Кушнір, який був свідком події розповів, що Ігор Бартків спершу нецензурно лаявся, а коли побачив, що викликають поліцію раптово підійшов і вдарив жінку в обличчя. Після цього скандальний підприємець поїхав.
Поліція на виклик прибула вже після швидкої допомоги. Потерпіла Христина Піддубна написала заяву, а правоохоронці відправили жінку на судмедекспертизу. Зараз Христина Піддубна не може розмовляти з журналістами, бо погано себе почуває.
Начальник Золочівського відділу поліції повідомив, що кримінальне провадження про нанесення легких тілесних ушкоджень Христині Піддубній відкриють щойно будуть результати експертизи.

«Ми хотіли опитати Ігоря Бартківа, однак його ніде немає, ані за місцем проживання, ані за місцем ведення діяльності. Він переховується», – розповів Андрій Махронь, начальник Золочівського відділу поліції.
Сьогодні, 5 листопада, о 13 год. на площі Вічевій збирається громада міста, щоб закликати правоохоронні органи відновити законність на території міста.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.