25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Міський бюджет в десять разів менший за потребу

Про те, що міський бюджет значно менший за фактичні потреби, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Золочева Ігор Гриньків.

“24 грудня відбулась 42 сесія Золочівської міської ради. Основне питання – це затвердження міського бюджету. 39 526 000 гривень – таким є запланований обсяг міського бюджету на 2020 рік. Депутати міської ради дуже відповідально поставились до планування міського бюджету на 2010 рік. Головний фінансовий документ міста приймали одноголосно, але цьому передувало детальне обговорення бюджету та інших питань депутатськими комісіями Золочівської міської ради. Я дякую своїм колегам-депутатам, членам виконавчого комітету, апарату міської ради за відмінну роботу. Чи задоволений я затвердженими фінансовими показниками на 2020 рік? Однозначно – ні, оскільки вони в десять разів менші за фактичні потреби, враховуючи запити мешканців та проблеми, які перед нами стоять. Для прикладу, на завершення реконструкції каналізаційного колектора на вулиці Набережній нам потрібно 37 427 800 гривень, а бюджет міста – в межах 39 мільйонів.
Більш детально про ті та інші питання щодо міського бюджету буду інформувати в пресі та в соцмережах. “, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у Золочеві це є закономірно, що на початок нового року говорять про те, що міський бюджет є критично малим. Однак, впродовж року, незважаючи на це проводяться ремонтні та будівельні роботи, реконструюють мережі, прокладають тротуари, міняють вуличне освітлення, мостять дорогим каменем центральні вулиці… То ж, сподіваємось, що і в 2020 році буде так само і міському голові вдасться залучити кошти з інших рівнів бюджетів для потреб громади міста.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.